Thailand ontdekken.reismee.nl

Terugreis naar Düsseldorf en Sint-Oedenrode, donderdag 2 en vrijdag 3 september 2010

Om 6 uur ging de wekker op onze allerlaatste dag in Bangkok en om 7 uur werden we opgepikt door het taxibusje voor de rit naar het vliegveld. Alles liep gesmeerd en we stegen precies op de geplande tijd op. Jonas kwam bij het boarden zijn vriendjes uit het River Kwai Resort weer tegen, Indi en Finn, en ze bleken nog de stoelen naast die van ons te hebben ook. Dat beloofde veel pret en dat kwam ook uit. We hadden de hele reis ging kind aan hem en ze hebben zich samen kostelijk vermaakt. Daardoor leek het nog eens extra snel te gaan en voor we het wisten waren we al weer in Düsseldorf om 18.00 uur plaatselijke tijd (23.00 uur Thaise tijd!).

Daar hebben we de nacht in het Holiday Inn hotel geslapen en op vrijdag 3 september zijn we van daaruit weer naar huis gereden.

Dat was dus weer het einde van onze fantástische reis naar het mooie Thailand – we hebben de afgelopen vier weken heel bewust beleefd en heel veel indrukken opgedaan en nu moeten we weer omschakelen naar ons dagelijks leven in Nederland. Gelukkig hebben we nog een paar dagen voor het tijd is voor school en werk, en kunnen we nog even nagenieten …