Thailand ontdekken.reismee.nl

Verwendag

Vandaag hebben we een verwendag gehad. Marike en ik hebben ons naar een 'spa en massage' laten brengen en hebben ons daar 6,5 uur onderhanden laten nemen. We hebben een 'smooth package' gedaan: een uurtje hoofdmassage, een uurtje oliemassage over de rest van het lichaam, een uurtje ingesmeerd worden in een geel papje (leek op de yellow curry die je hier overal kunt krijgen, lekker met aardappelen erin). Daarna een overheerlijke lunch (een echte greek salad met huisgebakken brood). Vervolgens 2x15 minuten in een herbal steam cabine en een tijdje rusten om uit te stomen, om af te sluiten met een uurtje een gezichtspakking. Ik dacht van tevoren dat dat laatste alleen iets is voor smurfatjes, maar het was echt het hoogtepunt (of ik ben gewoon een smurfatje; doorstrepen wat niet van toepassing is).

De kids hadden hun eigen verwendag (veel cola en chips en bij de lunch lekker bestellen wat je maar wilt). Maar Jonas heeft in de loop van de dag last van zijn maag gekregen. Hij had zelfs zijn friet niet opgegeten, dus het is echt even mis met hem. Verder hadden de kids zich - naar eigen zeggen - prima vermaakt: filmpje gekeken (ze hebben hier een hele stapel leen-dvd's en ieder huisje heeft een dvd-speler), gezwommen, spelletje gespeeld. Kortom: niet verplicht mee naar een of andere brug of kerkhof (dat staat voor overmorgen op het programma). In de dvd-collectie staat niet geheel toevallig ook 'the bridge over de river Kwai'. Marike en ik gaan die een dezer dagen nog even kijken.

Hopelijk is Jonas morgen beter - ligt nu ziek in bed -. De Erenvan watervallen staan op het programma en de chauffeur staat om half 10 op de stoep. Wordt vervolgd.

NB: geen foto's vandaag. Da's jammer, want ik had er graag een gehad met Marike en mij met een pakking en komkommers op de snoet.

Margot en Hans

Klinkt super. Is er nog plaats in deze herberg? Oh nee, we zijn al op vakantie geweest. We kijken uit naar de foto's. Wij zijn fotoboeken aan het maken. Ook leuk op een regenachtige dag.
Groetjes, Margot en Hans